Akne är ett allvarligt problem som påtagligt hotar livskvaliteten och kan leda till psykiska problem hos den UNGA BEFOLKNINGEN och lämnar ärr.

Acne-behandling – Acne Vulgaris är ofta en inflammatorisk hudsjukdom lokaliserad i områden med pilosebaceous enheter av folliklar (ansikte, byst, rygg).
Den uppstår oftast i puberteten och aktiveras av androgena hormoner, den genetiska predispositionen. Det förmodas att fler än 80 procent av befolkningen i åldern 13-16 år har problem med acne, oavsett kön, ras eller geografisk placering.
Orsakerna till acne är ökad känslighet i talgkörtlar till följd av hormonell stimulus (androgena hormoner), ökad sekretion av sebum (sebaceo) och blockering (obstruktion) av pigtail-kanaler i pilosebaceous-körtlar.
Ackumulering av sebum underlättar tillväxten av bakterier (Proprionbacterium acnes) som orsakar inflammation och bildning av acne.

Det finns flera olika former av acne:

  • Mild form: svarta prickar (comedones) eller små områden som påverkas av blemmor och varblåsor
  • Måttliga former: en form av acne med Papua-pustulös förändring
  • Allvarliga former: nodulo-cystisk form

Acne är ett allvarligt problem som påtagligt hotar livskvaliteten och kan leda till psykiska problem hos den UNGA BEFOLKNINGEN och lämnar ärr.

IPL (Intense Pulsed Light) har dubbel effekt: antibakteriell aktivitet (förstöra kolonier av bakterier) och regenerativ effekt (stimulerar tillväxten av epitelceller och kollagenproduktionen samt påskynda läkning av sår). Mer än 70% av framgångsrik behandling av acne i världen är tack vare IPL-tekniken.

IPL-teknik har också en annan fördel, eftersom den förbättrar pigmentering av huden och hjälper till att reparera de ärr som allvarliga former av acne lämnar kvar på ansiktet.

Fördelarna med att behandla acne med IPL-teknik är: enkel, säker och smärtfri behandling, ekonomiskt fördelaktigt och resultaten syns efter bara några behandlingar.

 

PRIS

900 SEK