HÅR PRP FÖR BÅDE MÄN OCH KVINNOR

 

PRP (Plateled Rich Plasama)  behandlingar för hårförlust är en medicinsk behandling i tre steg där ditt blod tas ut, processas och  sedan injekteras i skalpen.

PRP injektioner triggar den normala hårväxten och bibehåller den genom ökad blodtillförsel till hårroten och ökar tjocklek på hårstrå.

PRP behandling för hårförlust görs i tre omgångar med 4-6 veckors mellanrum. Bibehållande behandlingar var 4-6 månad efter behov.

En PRP behandling hår (Platelet Rich Plasma) är behandling för personer som har problem med håravfall samt för patienter som redan har genomgått en hårtransplantation. Upplever du att ditt hår har blivit tunnare eller att du tappar mer hår än vanligt? Då kan en PRP-behandling kanske vara en lösning för dig.

Vad är PRP?

PRP är en naturlig behandling som innebär att vi använder patientens egna blod. Blodet centrifugeras och plasman skiljas ut därefter blodplasman injiceras med små tunna nålar in i hårbotten. Blodplättarna ger ifrån sig en mängd tillväxthormoner som stimulerar celldelning samt  blodcirkulationen i det behandlade område förbättras, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig.

Denna metod kan användas även efter en hårtransplantation för att ge transplanterade hårsäckar den extra näring som de kan behöva för att börja producera hår.

PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser.

HÅR PRP FÖR BÅDE MÄN OCH KVINNOR

 

Vem är en lämplig kandidat för PRP?

Om du lider av håravfall eller märker att ditt hår börjar bli tunnare kan en PRP-behandlings kur återställa håret till sin ursprungliga storlek och minska ditt håravfall.

Hur ofta ska man göra en PRP-behandling?

En PRP-behandling krävs 3–4 behandlingar med 1 månads mellanrum. Men märker redan efter en behandling att håravfallet minskar. Efter en månad gör man sin andra behandling.

Inom 3-6 månader kan man märka resultat genom ökad hårtillväxt och förbättring av hårets tjocklek och kvalite.PRP-Behandling kan även hjälpa mot klåda eller irritation i hårbotten.

 
 

 

 

PRIS
2000 SEK
🏷️ KOSTNADFRI KONSULTATION